Lucrez în UK de 2 ani și jumătate, sunt angajată și în România, și intenționez să rămân însărcinată. Dacă nasc în UK beneficiez de concediu pentru creșterea copilului în România?
Buna ziua, lucrez in UK de 2 ani si jumatate si intentionez sa raman insarcinata. In acelasi timp, sunt angajata si in Romania si platesc taxe.
In eventualitatea in care voi naste in UK si ma voi intoarce in Romania sa zicem la 6 luni dupa nastere, voi putea beneficia de Concediu pentru Cresterea Copilului (Platit) in Romania?! Va multumesc!
Multumesc pentru raspuns. Da, intentionez sa revin in Romania dupa nastere, insa nasterea va avea loc in UK. Sunt curioasa daca stiti la cat timp dupa nastere trebueisc depuse actele pentru a beneficia de indemnizatie? Este o perioada limitata, spre exemplu as putea depune actele la 3 luni de la nastere?
Indemnizatie
panaintevaly
Daca am nascut pe 17 ianuarie 2020 as vrea sa stiu cand pot sa depun dosarul cel mai tarziu pentru indemnizatie,fara sa pierd ceva.Nu de alta dar mai am ... (vezi toată discuția)