avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis suspendat in Belgia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis suspendat in Belgia

Salut!
Asta vara am intrat pe interzis provizoriu la un balci in Belgia, am fost oprit de poliție, am prezentat actele si mi au spus sa ma intorc.
Dupa vre o 3 luni mi a venit citatie la tribunal, acum au luat ei decizia ca trebuie sa mi anuleze permisul pentru ca nu cunosc semnul si daca vreau permisul trebuie sa dau sala aici la ei probabil in limba lor si eu nu o stiu..
Acum as vrea sa va întreb daca imi anuleaza permisul intr un final eu mai pot conduce in tara?
Se anuleaza peste tot permisul? Sau cum voi fi sanctionat?
Sper sa primesc un raspuns corect..
Va multumesc pentru viitoarele raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Razvan. , utilizator 22:15, 31 Martie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
permisul dvs poate fi anulat numai de catre autoritatile din Romania.
In strainatate ei pot lua masuri valabile doar in tara lor - cum ar fi suspendarea dreptului de a conduce pe teritoriul tarii lor. La iesirea din tara respectiva permisul de conducere romanesc trebuie restituit.
Daca eu decid sa ma retrag in tara, ei mi l vor restitui mie sau mi l v a trimite in Romania si eu trebuie sa l ridic de acolo?
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului in strainatate Andreea Nechita Andreea Nechita Muncesc in Belgia, si asta vara a fost perioada cu balciul si strada pe care intram sa merg acasa a fost pusa temporan cu sens unic. Si din neatentie am intrat ... (vezi toată discuția)
Întrebare ridicare permis de către autoritățile din uk Madalain Madalain Salut! Am si eu o problemă! Am fost prins conducând fără asigurare in Anglia, am luat amenda 300 de lire, 6 puncte și mașina, am platit amenda, și miau ... (vezi toată discuția)
Permis preschimbare belgia mariusserdenciuc mariusserdenciuc Buna ziua, am dobandit dreptul de a conduce in Romania, in urma cu 3 ani am plecat in Belgia si conform cu legile belgiene am fost nevoit sa preschimb carnetul ... (vezi toată discuția)