avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea permisului in strainatate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea permisului in strainatate

Muncesc in Belgia, si asta vara a fost perioada cu balciul si strada pe care intram sa merg acasa a fost pusa temporan cu sens unic. Si din neatentie am intrat pe contrasens. Dupa cateva lui am primit plic ca am fost dat in judecata deoarece am intrat de 5 ori pe contrasens. Dar nu este adevarat, am intrat doar odata. Acum va trebui sa sau sala aici in belgia, si daca nu voi lua sala, imi vor suspenda permisul. Daca am permisul suspendat in Belgia il voi avea si in Romania? Sau e suspendat doar pe Belgia iar in Romania pot conduce?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 13:19, 5 Aprilie 2019
Aveti suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, oriunde v-ati afla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in belgia Razvan. Razvan. Salut! Asta vara am intrat pe interzis provizoriu la un balci in Belgia, am fost oprit de poliție, am prezentat actele si mi au spus sa ma intorc. Dupa vre ... (vezi toată discuția)
Contestare suspendare permis auto iulianaernst iulianaernst Buna seara! Se poate recupera permisul auto suspendat timp de 60 zile pt conducere pe contrasens ? Acest lucru s-a intamplat datorita GPS neactualizat, pe ... (vezi toată discuția)
Am condus fara carnet ! AlyN. AlyN. Buna seara,aseara am fost sunat de un prieten sa merg sa ii fac franele la masina. A venit m-a luat de acasa si mergeam spre locuinta acestuia. Pe drum masina ... (vezi toată discuția)