avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inchiriere apartament in baza unei donatii cu sarcina ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inchiriere apartament in baza unei donatii cu sarcina de uzufruct viager

Inchirierea apartamentului obținut prin donatie cu sarcina de uzufruct viager se poate face doar pe baza acordului expres al uzufructuarului menționat în contractul de inchiriere sau trebuie procura speciala de la notar ? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 31 Martie 2019
andwu, utilizator
Cel mai recent răspuns: andwu , utilizator 21:24, 31 Martie 2019
Rog o părere avizata .Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in baza unei donatii cu uzufruct viager andwu andwu Inchirierea apartamentului obținut prin donatie cu clauza de uzufruct viager se poate face doar pe baza acordului expres al uzufructuarului menționat în ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare apartament (primit prin donatie) andycyo andycyo Buna ziua, Doresc sa vand un apartament , care este lasat mostenire de la unchiul meu (stabilit in SUA) prin act de donatie , uzufruct viager. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament donat cu scutire de raport si drept de uzufruct viager negrugri negrugri Buna ziua, Trebuie sa inchiriez un apartament, iar actul de proprietate al acestuia este contract de donatie cu scutire de raport si cu rezervarea dreptului ... (vezi toată discuția)