am nevoie clar de ajutor. vine seful in birou de dimineata si imi cere sa fac un contract . ce vrea el sa faca? sa se duca la elevii unei postliceale si sa le propuna elevilor din penultimul an sa incheie un contract cu firma noastra.seful meu le ofera o bursa pe durata ultimului an, dar ei in schimb se angajeaza ca dupa ce termina sa lucreze o perioada( ramana de vazut ce perioada) la firma noastra dupa ce au absolvit postliceala.
in primul rand se poate face asa ceva?
si daca da, ce fel de contract este acesta?
iti dai seama ca ar fi sa caut acul in carul cu fan.daca ai putea tu sa te mai interesezi de numarul ordonantei,m-ai salva dintr-o mare problema si ti-as ramane vesnic recunoscatoare:P:">;):)
cu ajutorul softului legislativ pe care il folosesc. Imi da indicatii despre normele care sunt subsecvente/tangente cu legea respectiva, actele prin care au fost aprobate etc.
Ideea e sa stii ca exista o atare lege si sa folosesti un criteriu potrivit de cautare.
Bursa privata
MihaDanaa
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la modul in care un angajator poate acorda burse private unor persoane ( absolventi de liceu ... (vezi toată discuția)