avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxe si impozite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxe si impozite

Am achizitionat un teren, cu contract de vinzare cumparare la notar (fostul proprietar mostenise terenul printr-o sentinta judecatoreasca ramasa definitiva, ca teren intravilan). M-am prezentat la primarie serviciul taxe si impozite pentru a fi luat in evidenta ca platitor. Cererea de inregistrare am completat-o cu "teren intravilan" asa cum reiese din contractul legalizat la notar si din extrasul de carte funciara anexat. La eliberarea de catra primarie a deciziei de impunere, categoria de impozit apare "teren din extravilan" , desi, asa cum am precizat, documentele si cererea mea erau cu teren intravilan. Fiind inca in termenul de 45 de zile, doresc sa contest aceasta decizie/incadrare. Cum ma sfatuiti sa procedez? Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 31 Martie 2019
tmaria77, utilizator

Alte discuții în legătură

Teren intravilan devenit extravilan Anniko Anniko Am cumpărat un teren intravilan in anii 90, iar în 1999 am trecut pe numele nostru prin sentinţă civilă. În toate acte oficiale legale emise de ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor! ... elryko elryko Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor! Doresc sa cumpar un teren 52 ari din care 27 sunt intravilan iar restu extravilan, cum se ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului la vanzarea de imobile addy72 addy72 daca ai ordinul prefectului mai trebuie cadastru sl intabulare la vinzarea unui teren+casa (vezi toată discuția)