avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decizia definitivă se poate ataca cumva?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decizia definitivă se poate ataca cumva?

După ce am cerut sfatul pe avocat .net despre situația mea în care mi-a fost respins dosarul de indemnizație creștere copil, am primit raspuns favorabil în baza Ordinului 1474 din 6 mai 2011, punctul C 14. Am făcut contestație si mi-a fost respinsă. Am dat în judecată si am pierdut. Am făcut recurs si am pierdut. Situația mea era urmatoarea: 9 aprilie 2017 s-a născut copilul. P.F.A activ în perioada 2014- iunie 2016. Ultimul venit în decembrie 2015. Din acel ordin am dedus că deși nu am avut doar 6 luni de venit ma pot încadra la indemnizația minima. Pot trimite decizia scanată. ..daca mai pot face ceva. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multunesc
Ultima modificare: Duminică, 31 Martie 2019
Gabrielmarian1986, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 3 Aprilie 2019
Daca v-ati judecat o data pe acest subiect, nu mai puteti promova o alta actiune cu acelasi obiect.

mai 2015 - aprilie 2017 era perioada eligibila pentru dvs.

Din ce spuneti dvs. numai in perioada mai - decembrie 2015, ati realizat venituri ... in restul nu.

Ati invocat si Ordinul 1474/2011 ?
[ link extern ] -
Da. Ordinul 1474 din 6 mai 2011. C.14

Cornel Vasile a scris:

Daca v-ati judecat o data pe acest subiect, nu mai puteti promova o alta actiune cu acelasi obiect.

mai 2015 - aprilie 2017 era perioada eligibila pentru dvs.

Din ce spuneti dvs. numai in perioada mai - decembrie 2015, ati realizat venituri ... in restul nu.

Ati invocat si Ordinul 1474/2011 ?
[ link extern ] -

In acest caz, nu indeplineati conditiile pentru a beneficia de indemnizatie.

mai 2015 - aprilie 2017 era perioada eligibila pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se comunică o decizie de respingere de acordere indemnizație crestere copil? Gabrielmarian1986 Gabrielmarian1986 Copilul mi s-a nascut in 09.04 2017. Am avut un P.F.A. din 2014. Venitri am avut pana in decembrie 2015. .P.F.A.-ul l-am avut deschis pana in iunie 2016. Nu ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează o indemnizație creștere copil dacă am avut un p.f.a. si cele 12 luni sunt constituite din 6 luni in care am avut venit si 6 luni in care nu am avut venit? Gabrielmarian1986 Gabrielmarian1986 Precizez ca la PFA plateam impozit in functie de venit (Nu aveam un impozit impus anual de ANAF.). Dosarul de indemnizatie copil mi-a fost respins pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pfa MLCristina MLCristina Buna ziua! Sunt pfa din 7 martie 2017, cu 6 luni inainte adica din septembrie nu am mai avut contract nicaieri. Acum, sunt insarcinata si termenul e pe 1 ... (vezi toată discuția)