avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu angajat
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu angajat

Un angajat are două popriri de la două Birouri de Executori judecătorești pentru recuperarea unor credite bancare prin executare silită.
Întrebare: Care este cuantumul din salariul net care se reține pentru plata celor două popriri? 1/3 din salariul net sau 1/2 din salariul net?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av Popa Alexandru , Avocat 16:13, 1 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1/2 din salariul net pentru mai multe executari- art. 729 alin 2 din Codul de procedura civila
(1/3 era pentru o singura executare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o pensie de 1181 lei si 2 executari (pensia e sub ... ixarililiana ixarililiana Buna ziua, Am o pensie de 1181 lei si 2 executari (pensia e sub slariul minim ) Executorul a decis ca poprirea sa se faca in cota de 1/3 / 1/2conform art ... (vezi toată discuția)
O intrebare- poprire exu exu Buna ziua am si eu o intrebare am o popriere pe salar dar urmeaza sa dau pensie alimentare pentru fetita mea cat va fi poprirea totala la un salar minim pe ... (vezi toată discuția)
Popriri din salariu - cuantum Loredana_84 Loredana_84 Avem un salariat caruia i s-a facut o poprire pe salariu in valoare de 1/3, cf unui dosar de executare care prevedea acest cuantum. Ulterior, la acelasi ... (vezi toată discuția)