avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acordul vecinilor este necesar pentru stabilirea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acordul vecinilor este necesar pentru stabilirea sediului social ?

Buna ziua,

Am un vecin deasupra apartamentului meu care si-a facut sediu / punct de lucru fara acordul meu. Ce pot face deoarece nu sunt de acord ca el sa functioneze acolo deoarece este casa de locuit. Pe site-ul Registrului Comertului apare ca ar avea nevoie de acord din partea celor din stanga, dreapa, sus si jos. Ce cai legale am la indemana sa pot actiona ?

Apartamentul lui din mansarda are dedesubt 2 apartamente: 1 al meu si 1 al altcuiva de la care a obtinut acord dar de la mine, nu.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina37 , utilizator 10:49, 2 Aprilie 2019
Buna dimineata. Da, are nevoie de la vecini, cel de dedesupt, de langa, cred ca si de la cel din fatza. Dara daca nu deranjeaza cu punctul de lucru..si are un program normal...nu vad de ce v-ar deranja. Casa de locuit sau nu, este a lui.
Deranjeaza iar eu doresc sa dispara de-acolo deoarece:

1. a transformat curtea imobilului in parcare si blocheaza toata curtea (aduce cate 8 masini)
2. se poarta urat, este recalcitrant, injura si s-a dat la mine sa ma pocneasca desi i-am vorbit frumos (sa nu mai parcheze atatea masini acolo ci doar a lui, nu si cele ale angajatilor si clientilor)
3. fac galagie, este un dute-vino tot timpul; alte dati mai tin si chefuri cu muzica data tare si sticle aruncate la geamul nostru

Este un proprietar de rea-credinta care vrea sa acapareze tot imobilul.

Va rog sa-mi spuneti ce cai legale am sa actionez. Reclam la Registrul Comertului si cer radierea firmei ? Sau trebuie sa-l dau in judecata ?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu firma fara acordul vecinilor direct afectati - unde reclam ? Cristina37 Cristina37 Buna ziua, Am un vecin deasupra apartamentului meu care si-a facut sediu / punct de lucru fara acordul meu. Ce pot face deoarece nu sunt de acord ca el sa ... (vezi toată discuția)
Semnăturile vecinilor pentru destinații comerciale liliana_ivan liliana_ivan Bună ziua! 1.Un vecin oferă (ca pe o pensiune) o construcție (pentru care prelungește mereu autorizația de construire,probabil) spre închiriere în ... (vezi toată discuția)
Exista reglemetare legala in cazul meu? mmanu mmanu buna ziua, ma confrunt cu o problema zic eu mai repede de bun simt, dar cum acesta lipseste cu desavarsire va cer ajutorul poate exista ceva legal : stau la ... (vezi toată discuția)