avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Nerespectare de Contract Vanzare-Cumparare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Nerespectare de Contract Vanzare-Cumparare

Acum 2 luni am facut un contract de vanzare-cumparare pentru o afacere cu un individ, care, a folosit stampila firmei, reprezentata de un alt individ, dar semnatura a fost a primului individ. Am dat avans de 3000EUR, iar pe contract scrie clar ca individul o sa imi returneze banii daca in decurs de 3 luni nu sunt multumit de afacere. Am cerut banii inapoi intrucat nu sunt multumit de rezultatul afacerii si din cauza ca am aflat ca individul este urmarit penal pentru instigare la inselaciune si spalare de bani. Intrebarea mea este urmatoarea, pot sa depun plangere penala impotriva lui ca cel care a semnat, impotriva celui care reprezinta firma sau impotriva firmei? Am incercat sa imi recuperez banii pe cai amiabile, dar refuza sa mi returneze. Ajutor?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:49, 25 Aprilie 2019
Ideal ar fi sa discutati cu un av specializat in penal pt a elucida această problemă.Oricum trebuie sa va așteptați la ani de zile pana la o eventuală soluționare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare plătită în avans neexecutata, bani nereturnati Zuz2020 Zuz2020 Bună ziua! Am făcut un contract cu o firma de construcții pentru renovarea unui apartament. O parte din lucrare nu a putut fi executata de firma, motiv ... (vezi toată discuția)
Expirare contract, recuperare bani LiNUtzu LiNUtzu Buna ziua, Am incheiat in urma cu mai bine de doua luni un contract pentru realizarea unui geam termopan, termenul contractual a fost depasit cu mult si ... (vezi toată discuția)
Cai pentru recuperarea banilor dați cu factura. bună ziua, ... Costin Z Costin Z Cai pentru recuperarea banilor dați cu factura. Bună ziua, am plătit un avans de 50% din total lucrare unei persoane juridice care mi-a tăiat factura și ... (vezi toată discuția)