avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cai pentru recuperarea banilor dați cu factura. Bună ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cai pentru recuperarea banilor dați cu factura. Bună ziua, ...

Cai pentru recuperarea banilor dați cu factura.
Bună ziua, am plătit un avans de 50% din total lucrare unei persoane juridice care mi-a tăiat factura și chitanță, după care nu a mai venit sa execute lucrarea. Am solicitat banii înapoi dar nici pe aceștia nu i-am văzut deși am declarație scrisa și stampilata de către administratorul firmei ca mi va returna în 20 septembrie (adică acum 1 luna). Omul minte continuu și nu vad cum as putea recupera banii dați ca avans deși exista documente eliberate pe ei.
Rog recomandări pentru aceasta speță.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:42, 20 Noiembrie 2022
Trebuie deschis proces civil.
Omul e țepar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani dati fara chitanta ionutvd ionutvd Buna ziua, In urma cu 2 luni, am semnat un contract cu o firma de web design. Conform contractului, valabil 2 zile, firma respectiva trebuia sa ne ... (vezi toată discuția)
Solicitare bani inapoi !!? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Acum cateva zile una mi-a tras teapa si m-a convins sa ma inscriu la o firma de publicitate ca si actor, model, figurant chestii de astea si pentru ... (vezi toată discuția)
Nerespectare de contract vanzare-cumparare Razvan L Razvan L Acum 2 luni am facut un contract de vanzare-cumparare pentru o afacere cu un individ, care, a folosit stampila firmei, reprezentata de un alt individ, dar ... (vezi toată discuția)