avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare regim matrimonial declarat inainte de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare regim matrimonial declarat inainte de oficierea casatoriei

Am depus o declaratie de casatorie alegand implicit regimul comunitatii legale.
La o zi distanta am ales sa mergem la notar si am incheiat o conventie matrimoniala de separatie a bunurilor.
Am fost la primarie si functionarii refuza sa schimbe sau sa faca ceva pentru a lua nota de actul incheiat.

Daca continuam si vom oficializa casatoria in ce regim matrimonial ne incadram ?

Au comis cei de la primarie un abuz / ilegalitate cand au refuzat sa modifice declaratia ?
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2019
dvdalexandru, utilizator

Alte discuții în legătură

Anulare separatie de bunuri -buna ziua. sotul a detinut un apartament inainte de casatorie. ... DianaP. DianaP. Buna ziua. Sotul a detinut un apartament inainte de casatorie. Am schimbat regimul matrimonial in separatie bunuri, pentru a lua un credit ipotecar prin care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt casatorita si sotul meu vrea sa achizitioneze ... burduhos burduhos Buna ziua! Sunt casatorita si sotul meu vrea sa achizitioneze un apartament pe numele lui si vrea sa mergem la notar sa facem o procura /declaratie prin ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de un sot Mara 30 Mara 30 Va rog sa ma ajutati cu un sfat: sunt casatorita de 4 ani si doresc sa imi cumpar o casa care doresc [b]sa fie doar bunul meu propriu[/b], deoarece banii imi ... (vezi toată discuția)