avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Buna ziua,
In cazul unui divort la notariat intentat de sotie se poate stabili si pensia alimentara a unui minor de 10 ani? Dar partajul bunurilor (casa e a mea dobandita inainte de căsătorie) constituie un alt proces? E obligatoriu la judecatorie ori se poate in aceeasi zi cu divortul la notariat?mentionez ca sotia nu a avut serviciu , eu fiind singurul intretinator al familiei, iar copilul are un grad 3 de handicap, ar putea obtine ceva in plus pe seama copilului? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Partaj in instanta AmaliaEnache AmaliaEnache Buna ziua, urmeaza sa divortez la notar iar bunurile sunt urmatoarele: -avem doua apartamente, 1 cu contract vanzare cumparare de la paintii mei( pe contract ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters184692 ContSters184692 In cazul in care se ajunge la divort si se semneaza amiabil la notar de catre soti, insa sotia nu are serviciu in acel moment, sotul este obligat sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara florinmantescu florinmantescu Buna ziua, Am citit multe despre divort, partaj, custodia copilului, dar pe masura ce citesc, imi dau seama ca nu inteleg anumite lucruri. De aceea vin ... (vezi toată discuția)