avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Salutare daca se poate am si eu o mica intrebare.
Am avut un accident acum 1 lună am lovit un pieton cu oglinda dreapta.
Am fost cu el după cum a spus dna.polițista care imi face cazul la IML acolo domni doctori l au întrebat dacă are ceva de la producerea accidentului el spunând că nu rezultatul fiind 0 zile analize.
In cat timp imi pot lua permisul inapoi cat poate sa dureze daca am scapat de sub urmărirea penală?
O sa mi se suspende permisul?
O sa primesc amenda?

Alte discuții în legătură

Vatamare usoara din culpa myhay_elsym myhay_elsym Buna ziua. Pe scurt , iata ce s-a intamplat. Am lovit din spate( nu i-am deformat decat bara spate) o masina in care se aflau 4 persoane. Pa locul din fata ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere pentru fuga de la locul accidentului aurasbac aurasbac Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: cateva saptamaini in urma ma deplasam cu masina, insotita de fratele meu. Eram cam a 4 masina in coloana la ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate trecere pietoni, vatamare corporala Cosminthz Cosminthz Buna seara, Din nefericire am fost implicat intr-un accident rutier, nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni si am lovit o femeie rezultand vatamare ... (vezi toată discuția)