1. Introducerea cererii de divorț Iunie 2018 - ultimul domiciliu comun Sibiu
2. La primul termen al divorțului Decembrie 2018 reclamanta nu se prezintă și se amâna pe motiv de boala a avocatului
3. Al 2 lea termen februarie 2019 reclamanta motivează ca a avut delegație și nu s-a prezentat in Decembrie.. La acest termen s-a solicitat strămutarea dosarului deoarece din Iulie 2018 pârâtul are CI cu domiciliu in alt județ și nu Sibiu iar reclamanta are CI cu domiciliu in Sibiu dar nu mai locuiește din Iunie 2018 și nici in Cisnădie unde a avut închiriat singura un apartament ci locuiește intr-un apartament in București închiriat pana in Iunie 2019.
Doresc sa gestionati Dvs. Domnilor și Doamnelor Avocați , sa pot sa înțeleg ce citesc eu
Ca dacă soții nu mai locuiesc in domiciliu comun se poate stramuta la parat.
Instanța din Sibiu considerând ca acțiunea a fost introdusă când era domiciliu comun respinge cererea de strămutare.
In acest dosar de divorț trebuie stabilit și domiciliul unui minor.
Se poate accepta situația asta cu ancheta psiho-sociala la domiciliul unde apartamentul e închiriat pana in Iunie 2019 și divorțul și stabilirea domiciliului poate fi pronunțată după data de închiriere a acestei locuințe?
E ceva de domeniul SF pentru mine care locuiesc in străinătate și urmăresc acest proces in care sunt înscrise pana la acest termen (al 3 le-a)nu mai puțin de 5 domicilii pentru reclamanta când Sibiu când Cisnădie când București.
Iar pârâtul are domiciliu de la emiterea CI la 14 ani in același loc , doar Februarie - Iunie 2018 la Sibiu.
Va mulțumesc și rămâne sa contactez și un post de televiziune și un ziar pentru a publica toate astea si sa ma adresez la Curtea Europeană a drepturilor omului.
Buna ziua,
Dosarul de divort se solutioneaza, asa cum scrie in art. 915 C.Pr.Civ. la ULTIMUL DOMICILIU COMUN al sotilor.
Pentru probleme privind minorii, daca nu sunt capete de cerere in divort, competente sunt instantele de la domiciliul minorului.
Atat dvs cat si alți justitiabili aveti tendinta sa formulati prea repede aprecieri asupra unor probleme pe care ca nespecialist este mai greu sa le înțelegeți,cat si sa abuzati de expresia cu plângerea la CEDO.Sansele de a castiga la CEDO sunt infime,98% din plângeri se resping pt ca sunt informe,CEDO verifica doar încălcarea anumitor drepturi prevăzute în Convenție etc etc.Ca sa rezumam tocmai pt ca nu înțelegeți procedura și sunteti și plecat din țară este indicat sa va angajați un av sau daca nu sunteti parte în proces sa sfătuiți partea respectiva sa isi angajeze
Succes.
Va mulțumesc pentru promptitudinea cu care ați răspuns .
Nu am scris ca și fac ce a mai rămas : televiziunea, presa și CEDO.
M-ați criticat degeaba ca dacă eram de profesie nu scriam aici. Era partea neinteresanta a întrebării. Doar “amarul” domiciliilor stabilite in Instanța.
Mulțumesc.
Divort
Stefan-nita
Buna Ziua,
Am o Problema Si nu stiu ce sa fac si cum sa fac
poate Cineva Ma Ajuta Cu un Raspuns
Mam Insurat in Judetul Suceava acolo mam si Nascut
Dar ... (vezi toată discuția)