avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum inregistrez in contabilitate o factura emisa pe ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum inregistrez in contabilitate o factura emisa pe firma dar platita de client (in cont bancar) dar din contul personal

Am un Pfa pe care lucrez foarte mult online, de fapt doar online . incasez avansurile in cont bancar . As dori sa stiu cum sa imi inregistrez in contabilitate o factura emisa catre o firma ( Srl ) , daca aceasta a fost achitata din contul personal al clientului ... Multumesc
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 14:29, 3 Aprilie 2019
O inregistrezi ca si cum ar fi fost platita din contul srl-ului ca sa stingi factura. Neconformitatea este in contabilitatea lui nu a dumneavoastra. La solicitarea lui, puteti sa stornati factura initiala si sa refacturati cu data curenta pe persoana fizica, repet, numai daca dansul solicita acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura netrimisa clientului marin05 marin05 Cum poate fi sanctionată o PFA, atunci cand omite sa ii trimita o factura unui client, chiar daca este emisa, insa s-a omis trimiterea acesteia. Daca s-ar ... (vezi toată discuția)
Caut raspuns de un an: impozitul se plateste doar cand banii ajung in contul bancar? raduma raduma Am o intrebare la care nu am primit inca un raspuns definitiv. Am intrebat mai multi contabili. Sunt PFA, si in 2010 am primit bani pe contul meu Skrill. ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)