avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva neinceperii urmariri penale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva neinceperii urmariri penale

Buna ziua! La ce se refera "amana cauza in vederea emiterii unei adrese catre barou"?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exact ce scrie, probabil se emite adresa pentru desemnarea unui avocat din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat pentru recurs io_io io_io Partea vatamata intr-un dosar penal poate cere la al doilea termen un avocat din oficiu?Cum se face dovada lipsei mijloacelor materiale pentru angajare ... (vezi toată discuția)
Reziliere cu avocat angajat si dupa aceea cerere termen pt angajare avocat oltul oltul buna ziua am un dosar pe care vreau sa tin in rol cat mai mult posibil.... la ultimul termen am obtinut amanarea in aasa fel: avocata a zis ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Oficii monik monik buna ziua! as dori sa stiu care e treaba cu oficiile acestea..cum se inscrie un avocat pt oficii, care sunt criteriile de selectie, ce se intampla de fapt cu ... (vezi toată discuția)