avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Restrângere activitate
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Restrângere activitate

Învățătoarea de la clasa fetei mele ,a intrat în restrângere si va pleca desi este titular pe post.Sunt 2 clase de a 3 ,în 2 sate diferite ,au plecat 2 copii si au ramas 14 intr-o clasa si 15 in alta clasa si vrea sa le unească. Toți părinți de la clasa fetei mele nu sunt de acord.Se poate face ceva?

Alte discuții în legătură

Unde și sub ce forma sa ne adresam , pt a ne păstra învățătoarea și școlile sa nu mai fie desființate ? Adina Cireasa Adina Cireasa Buna ziua ! Sunt mămica a unui băiețel in clasa întâi , elev la Sc generală Budeşti , Jud Vâlcea .toti părinții suntem înverșunați din cauza ... (vezi toată discuția)
Invatamantul si legile lui garnita georgiana garnita georgiana buna seara ,vreau sa stiu daca in legea invatamantului este scris ca intr-o clasa de simultan se pot invata 4 clase mai exact la noi in sat sunt 4 clase cu un ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotararijudecatoresti definitive si irevocabile luminic luminic Buna ziua . sotul meu are doua fete dintr-o casnicie anterioara incredintate prin hotarare definitiva si irevocabila fetele sunt la noi de 4 ani recent fosta ... (vezi toată discuția)