avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu vecinul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu vecinul

Cu ceva timp in urma sa ivit o cearta intre mine si vecin care se afla intr-o stare avansata de ebrietate, de atunci aproape zilnic il aud injurandune ( ma refer la mine, sotie si copil), ne spurca si ne face in tot felul, ba mai mult ne si ameninta ca ne da foc la casa, a intrat pe proprietatea mea si a sarit la bataie eu fiind nevoit sa ma retrag sa numi pun mintea cu el, am sunat la politie si intrun tarziu a venit, nu ia facut nimic, doar amenintindul ca daca nu se linisteste revin si il duc la socola, intrebarea mea este cumsa procedez sal fac sa ne lase in pace, nu vreau nimic de la el inafara de faptul sa nu ne mai injure si sa ne ameninte, va multumesc pt timpul acordat
~ Conținut șters la cerere ~
Este minor? Faceti o plangere catre Parchetul unde domiciliati eventual si catre painti daca este minor
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Incercati sa il inregistrati cand sunteti amenintat si depuneti plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ma sfatuiti sa fac Daniell306 Daniell306 Buna ziua, in urma cu ceva timp sa ivit un scandal intre mine si vecinul meu fiind in stare de ebrietate avansata, de atunci cam in fiecare zi si noapte de vro ... (vezi toată discuția)
Vecin agresiv florbad2006 florbad2006 buna ziua. locuiesc intr-un imobil cu 4 etaje, la etajul 3. vecinii de deasupra mea aproape in fiecare noapte se cearta, fac zgomot (pe la 12- 1 noaptea)...sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii anamanolescu anamanolescu Buna ziua! Stiu ca poate problema mea nu e chiar ata de grava dar oricum... Am o vecina care locuieste sub mine si nu exista zi in care sa nu faca ea ... (vezi toată discuția)