avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cei 20% de la reabilitarea termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cei 20% de la reabilitarea termica

doresc sa stiu daca cineva din Buc. a facut sau este prins in acest program ce suma a revenit de metru patrat, sau apartament si daca a facut/cuprins si terasa, subsolul, inlocuire coloane comune, termopane. etc. la sect. 6 mi s-a comunicat ca partea care revine ptr. proprietar/locatar este de aprox.18euro metru patrat, dar unele persoane din asoc. sustin ca nu ci ca ar fi20% din 18 euro pe metru patrat. va rog daca cineva poate sa-mi dea un raspuns indiferent de sector. MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: cavallis , utilizator 13:40, 22 Noiembrie 2009
Cred ca este vorba ca acest 18 euro/mp reprezinta pretul pe care trebuie sa-l achite integral proprietarul.

Fac legatura cu ce a scris alt utilizator din Brasov la topicul de sus "Diferente in reabilitarea termica" ca pentru un apartament de 2 camere la ultimul etaj, cu balcon imbracat (daca nu ma insel) ajunge sa-l coste in jur de 5000 lei.

In cazul Dv. ar fi, sa zicem un apartament de 2 camere la 60 mp .......1080 euro
= 4600-4700 lei. Deci, pe-aici! Cam asa iese socoteala.
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2009
elga50, moderator
Multumesc, acesti 18 euro sunt spusi de primarie care nu ma ajuta prea mult ca si cum ei nu ar fi interesati in aceasta problema, dar sunt persoane in bloc care se iau dupa cele vazute/auzite prin sect. 1 si se pare ca si sect. 2 unde sunt blocuri facute PE GRATIS !? se pare si spun ca eu nu ma implic sa obtin aceasta gratuitate??? dar de la prim. sect 6 au spus ca in acest sect. nu este vorba sa fie gratis deoarece cuprinde 3 cartiere totusi....si alte discutii, de aceea doresc daca poate cineva care a facut sau este prins in acest program. desigur pretul corect se stabileste de o comisiecare vine si face masuratorile, dar aceasta dupa ce eu duc acordul a 50+1 di locatari, dar ca oamenii sa fie de acord trebuie sa le spun totusi un pret cat de cat.....real sau...nu. multumesc.!!!
Urmariti aceasta discutie, poate va veti lamuri. Mie mi se pare interesanta pentru ce vreti Dv. sa stiti:
www.avocatnet.ro/content/for...
eu sunt din Mangalia, am depus si noi dosar reabilitate, si asteptam sa ni se prezinte proiectul si preturile care trebuie sa participam, si daca acel procent de 20% o sa convina...reabilitam blocu prin acest program...daca nu o sa mai asteptam sau o sa ne facem singuri cu firme.
alti care au reusit sa intre in program pot sa lamureasca mai bine situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metrii patrati al unui apartament cumparat sau vandut recarlo recarlo As vrea sa vand garsoniera. Pe cadastru este insemnata cu 38,8 metrii patrati, intr-adevar este spatioasa. Cumparatorul insa nu vrea sa considere si terasa in ... (vezi toată discuția)
Suprafata utila mixu mixu Recent am contractat un apartament intr-un bloc aflat in constructie.In contractul de promisiune de vinzare-cumparare scrie:''apartamentul va avea 2 camere si ... (vezi toată discuția)
Anvelopare bloc ursulina ursulina Bună ziua! Locuiesc în sectorul 3 şi sunt administrator de bloc. Aş dori să ştiu nişte amănunte de la un administrator care a trecut prin anvelopare ... (vezi toată discuția)