avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bugetul de venitiri si cheltuieli al Asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bugetul de venitiri si cheltuieli al Asociatiei

Buna Ziua.La asociatie trebuie sa avem Adunarea Generala.Am o mare nedumerire.Am un format cu titlul Proiect de Buget de venitiri si cheltuieli ............aici sunt cuprinse citeva sume propuse .....Delicata este si problema fondului de reparatii si/sau fondul de cheltuieli neprevazute..... ce ma intriga si nu-i vad rostul !! La sfirsitul acestui format trebuie sa semneze membrii com. executiv,presedinte ....... vorbim de cei actuali sau de cei noi !!!!
Cel mai recent răspuns: AlexFG , utilizator 16:50, 24 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este foarte important fondul de reparatii si cheltuieli neprevazute,deoarece comitetul executiv are la dispozitie un fond din care executa reparatii de urgenta la partea comuna condominiu
Hotararea constituirii /actualizarii fondurilor asociatiei de proprietari se dispune dupa discutii in cadrul adunarii generale,procesul verbal al adunarii urmand sa fie semnat olograf de catre participantii la adunare
Buna ziua. Asociatia noastra de abia s-a infiintat. Putem vota la Adunarea Generala din noiembrie (2020) bugetul de venituri si cheltuieli pentru 2021? Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studiu de caz szabyku szabyku Buna. Am cateva nelamuriri cu urmatoarele aspecte/probleme : 1. E legata de reabilitatea termica a blocurilor. ''Asociaţia de proprietari va prezenta la ... (vezi toată discuția)
Pe ce sume poate semna comitetul executiv? Costica33 Costica33 Exista un plafon de cheltuieli pe care comitetul executiv il poate aproba, in situatia in care nu exista nici un buget de venituri si cheltuieli aprobat de ... (vezi toată discuția)
Dacă nu s-a convocat nicio adunare generală timp de mai mulți ani, și în lipsa bugetelor anuale, sumele cerute pentru fondurile comune ale asociației nu trebuiesc returnate proprietarilor ? flory_mr flory_mr Dacă în Asociația noastră de Proprietari nu s-a convocat nicio Adunare Generală timp de 5 ani (unii șefi de Asociații de Proprietari din România n-au ... (vezi toată discuția)