Buna Ziua.La asociatie trebuie sa avem Adunarea Generala.Am o mare nedumerire.Am un format cu titlul Proiect de Buget de venitiri si cheltuieli ............aici sunt cuprinse citeva sume propuse .....Delicata este si problema fondului de reparatii si/sau fondul de cheltuieli neprevazute..... ce ma intriga si nu-i vad rostul !! La sfirsitul acestui format trebuie sa semneze membrii com. executiv,presedinte ....... vorbim de cei actuali sau de cei noi !!!!
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Este foarte important fondul de reparatii si cheltuieli neprevazute,deoarece comitetul executiv are la dispozitie un fond din care executa reparatii de urgenta la partea comuna condominiu
Hotararea constituirii /actualizarii fondurilor asociatiei de proprietari se dispune dupa discutii in cadrul adunarii generale,procesul verbal al adunarii urmand sa fie semnat olograf de catre participantii la adunare
Buna ziua. Asociatia noastra de abia s-a infiintat. Putem vota la Adunarea Generala din noiembrie (2020) bugetul de venituri si cheltuieli pentru 2021? Multumesc anticipat.
Studiu de caz
szabyku
Buna.
Am cateva nelamuriri cu urmatoarele aspecte/probleme :
1. E legata de reabilitatea termica a blocurilor.
''Asociaţia de proprietari va prezenta la ... (vezi toată discuția)