avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical în preaviz
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical în preaviz

Buna ziua,

Dacă în notificarea de preaviz se menționează faptul că nu trebuie sa merg la serviciu pe durata preavizului și că nu sunt in incapacitate de munca la data semnării, pot sa îmi iau concediu medical?

Vă multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:45, 3 Aprilie 2019
Puteti sa va luati concediu medical ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical, preaviz, inchidere cim B. Elena B. Elena Buna ziua, Am un angajat care acum aproximativ o luna a refuzat, din orgoliu, sa indeplineasca o sarcina de serviciu prevazuta in CIM, motiv pentru care ... (vezi toată discuția)
Functionar public - demisie cu preaviz lydy lydy Buna ziua, 1) Sunt functionar public, mi am dat demisia sunt in preaviz.de 30 zile, am probleme de sanatate, as dori sa stiu daca este posibil sa iau ... (vezi toată discuția)
Convocare comisie de disciplina cristina69 cristina69 Buna dimineata.Va prezint urmtoarea situatie: Unui angajat al unei societati comerciale, care se confrunta cu probleme financiare majore, i s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)