avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene Nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene Nerambursabile

Buna ziua,

as vrea sa stiu unde pot gasi informatii (descriere detaliata) legate de accesarea Fondurilor Europene Nerambursabile; iar aici ma refer la informatii diverse precum: ce sunt mai exact fondurile europene nerambursabile, daca se poate deschide orice tip de afacere cu ajutorul acestora (de exemplu: cofetarie, salon cosmetica, firma deratizare etc.), in ce perioada al anului se pot accesa aceste fonduri si daca exista persoane specializate care te pot ajuta in ceea ce priveste intocmirea unui plan de afaceri care sa garanteze accesul unei persoane la aceste fonduri europene nerambursabile.

Cu deosebita consideratie,

Eduard Stan
Cel mai recent răspuns: mostwantu , utilizator 11:30, 13 August 2020
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_472...
si aici: [ link extern ]
Cel mai simplu ar fi sa contactati o firma de consultanta care va va percepe un comision din valoarea fondurilor atrase, insa nu este nevoie sa le achitati d-voastra acea valoare, ci se va fi considerata cheltuiala eligibila in program si va fi decontata de Fond.

Am si eu o nelamurire, referitor la modul de intocmire a documentatiei privind decontarea unor lucrari. Mai exact, unui prestator de serviciu pentru cei care acceseaza fonduri i se solicita Certificate fiscale de la ANAF si Taxe locale cat si certificat constatator de le Reg. Com. Intrebarea mea este: De ce i se solicita unui prestator aceste acte in conditiile in care nu este Beneficiarul de fonduri nerambursabile? A mai avut cineva caz de genul asta, e in regula sa prezinte acle documente Beneficiarului?

Alte discuții în legătură

Infiintare laborator de cofetărie Cristiana13 Cristiana13 Bună ziua !As dori sa deschid o cofetărie cu laborator propriu si nu stiu exact care sunt pasii de urmat!Va rog daca ma puteți ajuta cu cateva informații ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile mihaelafurtuna mihaelafurtuna buna!as dori sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile pentru un salon de coafura intr-o zona rurala?ce demersuri ar trebui sa fac,cui sa ... (vezi toată discuția)
Idei de afaceri - infiintare gradinita (posibil accesare fonduri europene?) erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor . vin din nou cu o intrebare .Va rog sa imi dati si mie niste sfaturi , in ceea ce priveste ideea de afacere ... am renuntat la serviciul meu ... (vezi toată discuția)