avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contabilul a furat banii.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contabilul a furat banii.

Buna ziua, imi cer scuze daca nu am postat in categoria potrivita.

Detin o firma mica, doi administratori si un angajat. Firma este aproape inactiva. Am fost contactat de contabilul nostru, cum ca avem o datorie de 4800 lei catre stat. Eu i-am banii contabilului sa se ocupe de datorie. El a luat banii si nu a platit datoria. Chestia este ca am avut incredere in el si am fost grabit si nu am facut nici un act cum ca i-am dat banii. Exista vreo modalitate sa recuperez banii inapoi? Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:33, 3 Aprilie 2019
Direct la politie cu probele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi vreau banii inapoi saguardo saguardo Buna ziua, problema mea sta in felul urmator: am fost impreuna cu o fata cateva luni. In timp, totul parea roz, aveam incredere in ea. La un moment dat mi-a ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati, recuperare Fraier Fraier Buna seara! Am mai postat cateva probleme de-ale mele in legatura cu activitatea unei firme. Legatura mea cu firma consta, in primul rand, in faptul ca ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - am trimis coletul dar nu am primit banii. marcu-ella marcu-ella Am pus un produs la vanzare pe olx in valoare de 50 de lei si l-am trimis unei persoane din Galati,prin Posta Romana fara ramburs ,deoarece am vorbit cu ea sa ... (vezi toată discuția)