avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Buna seara,
Se poate angaja la o scoala un contabil pe o perioada de 60 zile, urmand ca in acest timp sa se organizeze si concurs ?
Daca doua scoli invecinate cu personslitate juridica separata au avut acelasi contabil (0,5 +0,5 norma) si a plecat, concursul s-ar putea organiza de o singura scoala in baza unei asocieri ceva cu cealalta?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 4 Aprilie 2019
Pentru angajarea unui contabilul ,ambele scoli trebuie sa organizeze concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare prin diminuare pisicat pisicat sunt angajata in invatamant pe 1 norma intr-o scoala a venit din ISJ o adresa care spune ca se diminueaza aceasta norma cu 0,5 care va trece la o gradinita ... (vezi toată discuția)
Contabil cu 2 norme întregi la stat (bugetar) constsil constsil sunt director la o școală și am avut anul trecut o jumătate de normă pe contabilitate. în urma concursului a venit o contabilă. anul acesta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt contabil in 2 unitati de invatamant. intr-o unitate ... cordeamon1ca@yahoo.com cordeamon1ca@yahoo.com Buna ziua. Sunt contabil in 2 unitati de invatamant diferite. Intr-o unitate am CIM pe 8 ore de la ora 8:00 la ora 16:00, in cealalata unitate am contract de ... (vezi toată discuția)