avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare concedii medicale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare concedii medicale

Buna seara,
Firma la xare am lucrat este in insolventa din nov2016.In perioada iunie-oct2016 am fost in concediu de maternitate. Concediile medicale pentru sept si oct2016 nu au fost depuse la casa de sanatate. Lichidatorul nu a depus cerere de recuperare a concediilor medicale. Ce pot face in acest caz? Pot sa dau lichidatorul in judecata ca nu a depus cererea de recuperare concedii medicale si ca nu a depus cele doua concedii medicale? Pot recupera singura banii de la casa de sanatate?

Alte discuții în legătură

Concediu prepostnatal neplatit elena_barbu elena_barbu BUNA ZIUA Firma la care am lucrat a intrat in insolventa si nu mi-a fost platit concediu pre/postnatal chiar daca eu am depus certificatele in fiecare luna ... (vezi toată discuția)
Decontare concediu de maternitate de catre cnas bcorinasimona bcorinasimona Buna ziua, am intrat in concediul de maternitate si as dori sa stiu dupa cat timp deconteaza C.A.S.-ul concediul meu firmei la care sunt angajata. Intreb acest ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate Biankangel Biankangel Buna seara. Imi poate spune va rog cineva ce se intampla cu o salariata care are contract de munca pe perioada determinata, al carei contract expira la 1 sept ... (vezi toată discuția)