avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu restant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu restant

Am lucrat la o unitate care a intrat in faliment. Din luna aprilie 2015 lichidatorul judiciar a hotarat sa mentina in activitate o parte din salariati pe postul de paznic. Totul a decurs normal, iar din in luna martie 2018 nu sa platit nici un salariu intrucat, nu au fost incasari si nu s-a vandut nici un activ. In data de 21 februarie 2019 am primit preaviz, postul se desfiinteaza,din 21 martie 2019 a incetatat contractul individual de munca conf.art.65 alin.1 Ce am putea face ca sa ne putem incasa salariile restante cat si bani pe concediu neefectuat ? Mentionez ca dupa incetarea contractului nostru fabrica a fost inchiriata de lichidatorul judiciar contra sumei de 1000 ron unei firme in scopul depozitarii unor bunuri, invocand faptul ca neavand resurse sa ne plateasca firma respectiva se va ocupa de paza fabricii in continuare..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:28, 4 Aprilie 2019
Angajator in insolventa: Ce drepturi au angajatii si cum isi pot recupera ei salariile neachitate?
www.avocatnet.ro/t1736/recup...

sau

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in faliment - plata salarii mariana_pakai mariana_pakai Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: firma la care am lucrat a intrat la 14 noiembrie 2018 in faliment (nu in insolventa sau reorganizare) si am fost ... (vezi toată discuția)
Pentru recuperarea salariilor din perioada lichidari judiciare l_matei l_matei Buna ziua ! Va rog, sa ma ajutati cu cateva informatii. Am lucrat la o unitate care a intrat in insolventa in anul 2010. Din luna februarie 2010 a fost numit ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat edradu edradu Buna ziua, Am fost angajat la o societate care este in insolventa (reorganizare judiciara). In august 2019 am facut un accident vascular si am stat in ... (vezi toată discuția)