avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca lovita de nulitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca lovita de nulitate

Buna ziua,
In anul 2009 am castigat in baza legii 10 ,prin Sentinta civila definitiva si irevoc a CAB,suprafata de 5000 mp,iar in acelasi dosar un var de-al meu a castigat 1000 mp.
In 2013,varul meu deschide iesiriea din indiviziune la Judacatoria Calarasi care imparte toata suprafata in mod egal intre noi doi.Astfel din 5000 mp eu raman cu 2500 mp si el tot cu 2500 mp in loc de 1000 mp asa cum castigaseram in 2009.
Hotararea este def si irevoc insa ea nu respecta toata masa succesorala si chiar este precizat in hotarare ca"s-a strecurat o omisiune"
Avand in vedere ca prima hotarare imi recunoaste dreptul asupra 5000 mp si ca cea de-a doua vine sa o contrazica pe prima,se poate considera aceasta din urma ca fiind lovita de nulitate absoluta?
Precizez ca intreaga masa partajabila era de 10000 mp ,ca nu sunt calculate corect suprafetele si ca insasi judecatorul spune in aceeasi hotarare ca" s-a strecurat o omisiune"
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Titlu deprprietate petre_marian petre_marian Buna seara.As dori sa arat urmatoarea situatie,in urma cu multi ani mama impreuna cu trei frati se afa impreuna inscrisi intr-un titlu de proprietate pentru o ... (vezi toată discuția)
Legea 247 privind retrocedarea nonamamaia nonamamaia Buna seara! Am si eu o problema am un teren cu suprafata de 5000 mp. A apartinut mamei mele (eu avand in acest moment 70 de ani), a fost trecut in anul 1930 in ... (vezi toată discuția)
Casa noastra, terenul altcuiva ionutelena ionutelena Socrii mei au cumparat in anul 1983 o locuinta impreuna cu terenul aferent.In aceea perioada nu se dadea voie sa se treaca mai mult de 250mp in act(socrii ... (vezi toată discuția)