avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Închiriere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Închiriere

fostul soț folosește în exclusivitate opt imobile proprietate comună, le închiriază fără a depune contractele la finanțe dar pe numele meu. Lasă să se acumuleze datării la întreținere apoi,
Instrumentează dosare în numele asociației de proprietari, cu știința președintelui.
Cum pot să mă apăr?? El obține pe numele asociației titlu executor și îmi pune poprire pe pensie.
Cel mai recent răspuns: Carmix , utilizator 17:06, 6 Aprilie 2019

Dacă după divorț a-ți fi făcut și partajarea bunurilor mobile și imobile nu a-ți fi avut problema aceasta . Cum se spune mingea e și pe terenul dv. și de dv. depinde dacă stați in apărare sau atacați .
Sunt in portaj!!! Am ajuns in faza de expertiză. Sigur că nu plătește 50% așa cum a dispus instanța. Toate astea s-au întâmplat în timpul procesului de divorț și continuă în timpul procesului de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza imobil partaj divort petre66 petre66 Doresc sa aflu cum se efectuiaza expertiza unui apartament intr-un proces de partaj dupa divort fara copii minori si de catre cine si expertiza auto si daca ... (vezi toată discuția)
Procedura de partaj Mihaela.Marin Mihaela.Marin Mama se afla pe punctul de a demara procedura de divort. Problema cea mai mare va fi in momentul impartirii bunurilor (este vorba de un apartamen, o casa si ... (vezi toată discuția)
Executare silita ! ajutor ! Mariana Lenuta Mariana Lenuta Buna ziua , ma numesc Florin. In urma cu ceva vreme tata a facut un imprumut la banca destul de maricel mama nefiind implicata cu absolut nimic. NU s-a girat ... (vezi toată discuția)