avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie CAP + creștere copii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie CAP + creștere copii

Bună ziua,
Mama mea, născută la 1 aprilie 1954, a lucrat la CAP. Am fost la primărie să ii scoată normele făcute, in 8 ani are 809 norme realizate ( in condițiile in care norma cea mai mică este 70), multe din normele făcute nu au fost găsite. In plus a crescut 5 copii, se are în vedere pentru calculul vechimii în muncă? As vrea să o ajut sa obțină și ea o pensie. Este păcat că după atâția ani lucrați la CAP, acum sa realizeze că normele cu îi erau trecute și în plus chinul de a crește 5 copii, chiar nu se ia în calcul?

Alte discuții în legătură

Cand ma pot pensiona anticipat maricrisan maricrisan Buna, va scriu pentru mama mea este nascuta in 7 august 1955, are 13 ani de norme la CAP (din 1974 pana in 1989 dintre care 2 ani sunt scosi ), este ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie, activitate in cadrul cap imo imo Buna seara tuturor! Am si eu citeva intrebari in legatura cu legea pensionarii. De fapt ma interesez pentru mama. Ea,adica mama mea e nascuta pe data de ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? dobresenciucp dobresenciucp sunt nascuta in data de 5/11/1953 sex Feminin am muncit ca angajata 21 de ani plus 7 la colectiv in total am 28 ani de munca,am crescut 10 copii intrebarea e ... (vezi toată discuția)