avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte casă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte casă

Bună ziua , stau întro casă unde am fost crescut de bunica , după care am la răndul meu am avut grijă de ea până a nurit . Eu am înmormăntato și am platit tot ce sa cheltuit pe pomeni și inmormantare . Bunica a mai avut o fată care la răndul ei avea 4 fete care la înmormantare ziceau că nu au nevoie de nimic dar după sau sucit . Bunica a mai avut o casă care ia dato lu mătușămea , iar eu cu tata și mama am rămas aici . Pe nici una din ele nu sa făcut acte , actele e pe numele bunicii . După ce a murit am zis să mi fac acte pe casă dar mam locit de cele 4 verișoare , pentru că tata și matusa au murit inaintea bunicii. Ele casa și locul lor lau vandut când traia mama lor . Acum eu stau cu soția și cei doi copii de 20 de ani in casă , eu platesc imozit și tot ce e de platit . Ce pot să fac . Ele au situație materiala bună dar nu vor să și dea acordul , in consițiile în care partea lor au vanduto când traia bunica si matusa , din cauza asta nu prea se avea bine cutaicămiu. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am o intrebare, cui îi rămâne casa... Cartealbastra24 Cartealbastra24 Buna ziua ! Am o intrebare cui ramne casa ..sau mai bine zis cum se Imparte casa mostenire de la bunici daca buncici mei a avut 2 copi pe tata care a muri ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vreau sa dezbat moștenirea de pe bunica de pe tata(menționez ... dorinarotaru23 dorinarotaru23 Buna ziua vreau sa dezbat moștenirea de pe bunica de pe tata(menționez toti copii bunicii sunt decedați noi fiind nepoti) bunica lea luat la fiecare copil ... (vezi toată discuția)
Mostenire ... imparteli katiac katiac Buna ziua Va rog cu niste sfaturi si raspunsuri Strabunicul meu a murit acum vreo 15 ani.El avea 2 copii pe bunica si inca un baiat(unchi de-al meu de-al ... (vezi toată discuția)