avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... GDPR Apel telefonic
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

GDPR Apel telefonic

Buna ziua, am fost contactat acum cateva zile de către cineva de la o companie si sunt curios daca imi a luat datele in mod legal. Conversatia a fost asa
-Buna ziua dl x ?
-Da
-Mă numesc y de la compania z, puteti vorbi cateva minute ?
-Da, bla bla bla de unde aveti nr meu ?
- Va am gasit pe internet .
Si cand am auzit ca de pe net , mi se a parut cam ciudat, si imi am cautat nr pe google si era pe mai multe situri , deci avea tipul dreptul sa ma sune?
Ps am cautat pe net informatii dar e cam vag.
Cel mai recent răspuns: Adrian420 , utilizator 17:36, 6 Aprilie 2019
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_484...
In conditiile in care ati pus numarul dvs. de telefon pe anumite site-uri este vorba de o informatie publica la care poate avea acces oricine viziteaza acel site.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie MarianAlexandru MarianAlexandru Bună seara [editat - sunteti pe Avocatnet]. Acum aproximativ un an de zile mi s-a furat un telefon mobil, lângă mine fiind prietenii care au văzut totul. ... (vezi toată discuția)
Licitatii online Irina Carina Irina Carina Cred ca multi dintre noi am intrat pe un site de licitatii online si ne-am intrebat cat de corecte sunt! Ce parere aveti chiar se castiga produse la preturi ... (vezi toată discuția)
Este legal ca orc si ministerul de finante sa publice pe internet si vanda informatii personale ale pfa ang-2012 ang-2012 Acum 4 ani mi-am infiintat PFA. Dupa un an de activitate am suspendat si am radiat PFA-ul. Acum cateva zile m-am cautat pe google si spre surprinderea mea ... (vezi toată discuția)