avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

Va rog sa-mi suneti daca anjajatorul poate sa-mi puna in contul de pensii la stat o suma de bani? Am lucrat cu salriul mimim pe economie pe cartea de munca iar restul de bani ii primeam la negru , m-a suparta pe anjajator , i-a reposat ca nu am contribuit la sistemul de pensii si eu nu o sa am pensie. Mi-a raspuns ca va socoti cati bani trebuia sa-mi plateasca la fondul de pensii de stat si are sa mi puna in cont.Se poate asa sa faca asta , este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:44, 6 Aprilie 2019
Nu vad cum poate face asa ceva fara ajutorul dvs, avand in vedere c-ati primit si bani la negru ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! taxe antecontract vanzare-cumparare gabriela1978 gabriela1978 Buna ziua! Vreau sa stiu ce taxe trebuie sa plateasca vanzatorul,dar si cumparatorul atat la semnarea unui antecontract de v-c anui apt.de 2 camere ,cat si la ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un sfat ! cateryna cateryna De 15 ani lucrez la un restaurant ca si chelner ,timp in care am fost platita cu salariul minime pe economie lucrand peste 40 ore/saptamana inclusiv sambata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie dupa bani reali hawai hawai Buna ziua. As avea si eu o intrebarem dc ma poate ajuta cineva...lucrez, la 2 firme diferite, in domeniul vanzarilor amandoua....la prima sunt cu contract de ... (vezi toată discuția)