avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilire program vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilire program vizitare minor

Care ati mai trecut prin asa ceva,, fetita mea are 8 luni , ce sanse am sa o iau pe la mine acasa , mama ei nu vrea sa iese cu ea prin ors ,doar sa ma duc acasa la ei . Am fost de mai multe ori ,dar mereu ma provocau imi reproseau si se certau cu mine, eram inregistrat pe ascuns ,am aflat la tribunal cand a depus dovezi in potriva mea ,nu au fost amenintari s-au injuratrui in inregistrare ,, doar le ziceam ca nu este bine sa ne certam si lucruri din astea,, am vazut inregistrarea scrisa cuvant cu cuvant pe hartie de parata si mama ei ,,nu ma gandeam la asa ceva, La ei acasa nu ma mai pot duce ca nu mau primit intr-o zi la copil si am ajuns sa ne certam ,tatal ei amenintand ca ma omoara daca nu plec si daca vreau sa vad copilu sa ma duc la tribunal ,asta am si facut ,am incercat sa mai vorbesc cu ei dar nu mai raspundeau la telefon.
am cerut fetita a 2-a si a 4-a saptamana din weekend ,,de sambata dimineata pana duminica ,,de sarbatori si zilele de nastere . credeti ca am vreo sansa sa iau fetita pe la mine ,ei nu vor nici in randul capului sa auda ca fata va sta la mine vreodata . cand ma duceam sa vad fata nu ma lasau sa o iau in brate ,ca nu stiu ,sa ma uit la ea ca-i fac rau , s-au sa o pup cai dau microbi ,,.. si mereu stateau toti cu mine in camera si dai reprosuri . nu conteaza ,eram fericit ca pot sa-mi vad bebele . azi se fac 4 luni de cand nu am mai vazut copilu .. am fost sfatuit de avocat sa nu ma duc pe acolo la ei acasa si nici la gard sa nu ma duc ca nu sunt caine .sa astept procesul ,. voi ce drepturi de vizita aveti asupra copilului . Am specificat ca fetita poate sa vina insotita de mama la mine acasa ,dar daca nu o fi deacord ..??? oare la 8 luni am vreo seansa si fara mama sa iau copilul pe la mine acasa ,,sau sa ies cu el prin orasi la plimbare . Va Multumesc .. specific ,,nu am amenintat ,injurat ,batut s-au alte lucruri ,, sunt constient ca un copil trebuie sa stea cu mama lui .imi doresc sa-l vad si sa fac parte din viate ei . ii platesc la timp pensia si alte lucruri .
Cel mai recent răspuns: Marcelpascu , utilizator 12:41, 7 Aprilie 2019
Ordonanță președențiala ca să puteți vedea copilul înainte. Asta se rezolva în câteva săptămâni. Copilul este prea mic pentru a putea veni acum la dumneavoastră, luați lucrurile mai încet și mai calm. Cereți întâi 2 weekenduri în fiecare lunain timpul zilei și câteva ore seara la 9re rezonabile în fiecare săptămână.
Lucrurile se vor liniști apoi după ce timpul s-a scurs și copilul a crescut.
Separat de văzut, trimiteți bani mamei pentru copil? Participați la creșterea minorului?
da trimit ,,depun pensia alimentara in contul ei ,,Nu am cum sa particip la cresterea copilului ,daca nu sunt lasat langa el ,,nu am cum, desi imi doresc lucrul asta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea sa obtin si eu timp mai mult cu copilul? pocaxxl pocaxxl Sunt intrun divort cu sotia asta e de comun acord si avem un copil de 2 ani impreuna si custodia este comuna asa zice ea. cand mia zis ca a bagat actele de ... (vezi toată discuția)
Eventual divort cu minor, domiciliul la tata sergiu1974 sergiu1974 Buna ziua. Sunt casatorit de 6 ani si avem o fetita de 5 ani si jumatate. la sfarsitul luni August sotia s a mutat la parintii ei cu fetita fara a avea un ... (vezi toată discuția)
Refuzul copilului de a petrece timp cu tatal - ce e de facut? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Dupa cum mentionam si in alte topicuri de pe acest forum, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului meu de vizita a fetitei ... (vezi toată discuția)