avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizie pensionare anticipata partial
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie pensionare anticipata partial

Buna ziua,
Am depus de curand (,acum o saptamana,) dosarul pentru pensionare anticipata partial, dosar in care am depus si o adeverinta cu sporuri si lucru in acord pentru perioada 1982-2003, Mi s-a spus ca nu se ia in calcul lucru in acord, pentru care, intentionez sa depun contestatie cand voi primi decizia de pensionare.
Va rog sa ma indrumati cum trebuie sa procedez la primirea deciziei (am citit pe un forum ca trebuie sa scriu la primirea deciziei ca sunt de acord partial cu decizia?) si care sunt pasii de urmat, ulterior deciziei, pentru contestatie de a mi se lua in calcul acordul? Demersul se poate face gratuit?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Demersuri contestatie decizie pensie jenilazar jenilazar Buna ziua, Am depus de curand (,acum o saptamana,) dosarul pentru pensionare anticipata partial, dosar in care am depus si o adeverinta cu sporuri si lucru in ... (vezi toată discuția)
Contestatie pensie suzana1957 suzana1957 Bună ziua, În anul 2014 am ieșit la pensie anticipată parțială. În dosarul de pensionare am depus adeverințe cu salarii brute și sporuri. În ... (vezi toată discuția)