avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare avansul platit pentru o excursie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare avansul platit pentru o excursie

Buna ! In luna octombrie am platit avansul de 400euro din totalul de 520euro pentru o vacanta in perioada 19-25mai2019. Dintr-un motiv bine intemeiat pe baza unui raspuns primit in urma cu 3 saptamani ,nu mai pot pleca in excursie. Am sunat la agentie si mi s-a comunicat ca nu mai pot primii banii inapoi,doar daca gasesc o persoana sa mearga in locul meu.Acum vin cu intrebarea: Daca nu gasesc nici o persoana ,exista vreo posibilitate sa recuperez banii,sau macar o parte din ei? Multumesc anticipat!
Daca nu aveti asigurare storno putin probabil.Cititi contractul încheiat cu agenția,au clauze în genul daca se renunta cu un anumit nr de zile inainte de plecare se pierd 50% sau 100 %In functie de nr de zile.Incercati sa cedati biletul cu 100-200 E mai puțin poate găsiți un doritor.care sa plece in locul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanță anulată de agenție Denisa269 Denisa269 Buna ziua , am o intrebare daca ma puteti ajuta . Anul trecut in noiembrie-decembrie am platit o vacanta agentiei Aliss Holiday , iar azi ne anunta ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare contravaloare excursie in lipsa asigurarii storno gigstanescu gigstanescu Buna ziua, In urma cu 2 luni am contractat o excursie in Turcia prin intermediul unei agentii de turism pt. mine si sotie. Am platit toata suma cu 21 zile ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans excursie in lipsa asigurarii storno imosoft imosoft Buna ziua, In urma cu 3 luni de zile am contractat o excursie in Italia prin intermediul unei agentii de turism. Am platit ca avans 50% din suma, iar ... (vezi toată discuția)