avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Informatii Prescriere Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Informatii Prescriere Credit

Buna ziua,

Se poate verifica undeva daca o datorie a unei persoane s-a prescris?

Stiu ca 3 ani, ca 5 de la ultima plata si tot felul de alte informatii. Ma intereseaza efectiv un loc unde se poate verifica. daca exista un site, o baza de date, la ANAF, la judecatorie ??
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:29, 7 Aprilie 2019
Depinde de mai multe aspecte. In mod normal, termenul general de prescriptie este de 3 ani de la data scadentei. Dar depinde. Nu exista o baza centralizata unde sa puteti verifica. Ar fi imposibil de creat.
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2019
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatorii nu-mi dau pace carmen silva carmen silva buna ziua, problema mea este urmatoarea: parintii mei au decedat in martie2005. In anul 2006 am vandut imobilul unde au locuit, iar eu am parasit orasul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, caut un avocat care sa ma ajute sa scap de o datorie. ... StoicaIonut StoicaIonut Buna ziua, Caut un avocat care sa ma ajute sa scap de o datorie. Am o datorie la CEC din 2019, executarea silita s-a facut prin 2020. De atunci s-a tot ... (vezi toată discuția)
Prescriere credit neachitat Dora2018 Dora2018 Buna seara, In cat timp se prescrie un credit bancar neachitat? Multumesc (vezi toată discuția)