avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! - munca pe schimburi după întoarcerea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! - munca pe schimburi după întoarcerea din ccc

Sunt mamica unui baietel in varsta de 1 an si 9luni.pe data de 10 aprilie ma voi intoarce la munca din concediul de crestere copil(cu 90 zile innainte).lucrez ptr o firma de italieni si vroiam sa stiu daca sunt obligata sa lucrez si schimbul 2 deoarece intampin greutati in a.mi lua copilul de la cresa neavand niciun ajutor din partea familiei locuind in judete diferite.angajatorul mi-a spus ca voi fi practic la mila colegilor fiind nevoita a.mi cauta mereu schimb de tura.pot face ceva in privinta asta?
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2019
Velniciuc mihaela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Velniciuc mihaela , utilizator 00:29, 9 Aprilie 2019
Inainte de intrarea in CCC ce program ati avut si daca acesta era mentionat in c.i.m.?
Buna seara!lucram si schimbul 1 si schimbul 2

Cornel Vasile a scris:

Inainte de intrarea in CCC ce program ati avut si daca acesta era mentionat in c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In romania daca faci un copil raman fara loc de munca ? AnamariaCindroiu AnamariaCindroiu Buna ziua ma confrunt cu o situatie similara , Sunt o mămica tânără in Martie 2016 am dat nastere unui băiețel, am rămas acasa in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie iulya_alina iulya_alina buna ziua, am si eu cateva nelamuriri pe care as dori sa le clarific. Sunt o mamica aflata in CIC care de luna viitoare urmeaza sa reiau servicul dupa noul ... (vezi toată discuția)
Protectie dupa reintoarcerea din concediul pentru ingrijirea copilului de 2 ani terezbarbu terezbarbu Buna ziua, va rog sa ma ajutati ! Azi m-am dus sa depun cererea de reintoarcere din concediul pentru ingrijirea copilului deoarece de azi intr-o luna copilul ... (vezi toată discuția)