avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

handicap

am la piciorul drept doua proteze de genunchi pentru gonartroza si la sold proteza de coxartroza vreau sa stiu daca ma incadrez cu handicap si ce grad multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:53, 7 Aprilie 2019
Mecanismul de obținere a certificatului de încadrare în grad de handicap
[ link extern ] /

Criterii de incadrare in grad de handicap
[ link extern ]

Informațiile privind modalitatea de încadrare în grad de handicap se obțin de la Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap (S.E.C.P.A.H.) din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handîcap serban valentin serban valentin Am 2 proteze una de genunchi pentru gonartroza și cealaltă la sold pentru coxartroza la același picior pot sa beneficiez de handicap și ce grad? (vezi toată discuția)
Certificat handicap tarisnyas tarisnyas Buna ziua. In urma cu doua saptamini am suferit o operatie de orto protezare sold. As dori sa stiu daca ma incadrez in ceva grad de handicap si cetrebuie sa ... (vezi toată discuția)
Insotitor persoana cu handicap george0908 george0908 Am un unchi in virsta de 86 ani care din luna februarie 2011 a avut un atac cerebral in urma caruia nu mai vede este foarte bolnav,aproape imobilizat la ... (vezi toată discuția)