avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din indiviziune/titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din indiviziune/titlu de proprietate

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati!
Doresc sa deschid un proces de iesire din indiviziune.
Suntem 3 mostenitori - eu si alti 2 veri ai mei.
Originalul Titlului de proprietate se afla la unul dintre verii mei, insa el nu doreste sa rezolvam aceasta problema.
Eu am o copie a documentului.
Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii ce ar trebui sa-i urmez pentru a deschide un proces.
V-as fi recunoascatoare daca ma puteti ajuta si cu un model de cerere ce trebuie depusa.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Certificat mostenitor Nicolae13 Nicolae13 Doresc sa obtin certificatul de mostenitor pentru trei suprafete agricole in judetul Braila.Pentru alte bunuri din Bucuresti am obtinut certificatul de ... (vezi toată discuția)
Vanzare drept de succesiune pitikudj pitikudj Buna ziua, Va prezint urmatoarea speta.Sunt mostenitor prin certificat de mostenitor a unei cote parte dintr-un teren arabil la care nu s-a facut carte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! imediat după revoluția din '89 , tatălui meu si ... gabibotea gabibotea Buna ziua! Imediat după Revoluția din \'89 , tatălui meu si celor 3 frati ai lui li s-a facut conform legii 18, Titlu de proprietate( au fost înscriși ... (vezi toată discuția)