avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Găsire mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Găsire mostenitori

Bună seara! Tatal meu dezbate o succesiune in calitate de pârât. Între timp au decedat 2 surori. Acum mostenitorii lor nu vor sa vina la proces si vor sa fie suspendat, iar tatal meu doreste să continue avand in vedere banii cheltuiti. Una dintre surori a avut 3 fiice dintre care doua au decedat, iar una a avut 2 copii. Pentru a fi citata in proces am adresa fiicei dar nu stiu nimic despre cei 2 copii, iar fiica verisoara mea nu vrea sa ne spuna adresele lor. Ce pot face sa mearga inainte acest proces. Primaria poate elibera un document ?
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2019
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Formulati cerere de introducere in proces a mostenitorilor celor doua surori ale tatalui dvs.
Pentru a afla adresa acestora, solicitati instantei sa emita o adresa catre Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date.
Multumesc, dar nu am tinut legatura cu acesti copii si nici nu stiu cum îi cheama. Cand a murit mama lor erau foarte mici si au fost crescuti de tata.
Buna ziua,

Atunci solicitati institutiei pe care v-am indicat-o, date despre descendentii celor doua surori ale tatalui dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
Cabinet Avocat - Ciurea Cristina, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după matusa+unchi+verișoara (toti decedati) , drept succesoral Marialascap Marialascap Bună ziua, Am o situație și încerc sa o înțeleg. Nu cunosc partea legala, așadar fiți blânzi cu mine. Încerc sa explic clar. 3 frați- ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu veri primari andreimihai99 andreimihai99 Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema personala si am citit profilul dumneavoastră de consultant publicat in websiteul Avocatnet.ro. Buna ... (vezi toată discuția)
Cine e de vina? notarul sau mostenitorul??? olteanu.adriana olteanu.adriana Subiectul este mai delicat; hai sa incep cu inceputul ...eu sunt infiata cu drepturi depline in Bucuresti; tatal meu natural a trait undeva la tara si a avut ... (vezi toată discuția)