avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sediu social
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sediu social

Dacă am împuternicire de la notar, pot sa completez cererea in numele meu pentru sediu social și sa atașez pe urma o copie de buletin a proprietarului firmei?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:34, 8 Aprilie 2019
Fiti un pic mai explicit.
Inteleg ca "cineva" infiinteaza sau poate o are infiintata, dar doreste stabilirea unui sediu social.
Daca vreti sa stabiliti sediul social intr-o locuinta la bloc, procedati astfel:
- descarcati de pe saitul Regisrului Comertului (sau il luati de la sediul lor) formularul respectiv;
- mergeti la vecinii locuintei: sus-jos-dreapta-stanga, sa va de-a acordul ( le explicati ca este vorba doar de sediul social, adica un loc unde primiti corespondenta, adica nu este vorba de punct de lucru!
- cu acest document, mergeti la sediul as. prop. pentru a obtine si acordul com. ex.;
- in mod normal, toate acestea trebuiesc el;iberate fara nicio problema, adica as. prop. nu are cum sa va refuze acordul;
- in opinia mea, nu are importanta cine face aceste demersuri (proprietarul firmei sau un imputernicit), normal dvs. va trbuie ca formularul sa aiba acordul vecinilor si al com. ex.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social firma poparlan poparlan buna seara, as dori sa stiu care sunt obligatiile fata de asociatie a unei firme care vrea sa-si faca sediul social in bloc, si care este baza legala care se ... (vezi toată discuția)
despre sediul firmei aura.g aura.g Doresc sa-mi fac sediul firmei in apartament proprietate dar vecinii nu vor sa-si dea acordul,mai exista legea aceea care spune ca vecinii trebuie sa-si dea ... (vezi toată discuția)
Sediul social in apartament Spetcus Spetcus Buna ziua! Doresc sa inregistrez sediul social al firmei mele pe adresa din bulentin. Am acordul vecinilor, dar presedintele blocului impreuna cu comitetul ... (vezi toată discuția)