avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura minor calatorie Dubai
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura minor calatorie Dubai

Buna ziua! Eu si fiica mea, cetaneni romani locuim momentan in Italia si am dori sa calatorim in Dubai in cursul acestei luni. Fiind divortata de sotul meu, am o procura in limba romana prin care se atesta ca fiica mea poate calatori cu mine in strainatate pana la varsta de 18 ani. Intrebarea mea este daca aceasta procura trebuie tradusa si legalizata in limba araba. Pana la momentul de fata, nu am avut probleme in aeroporturi (pt calatorii Italia- diverse state europene) chiar daca procura a fost in limba romana. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Botomei Elena , utilizator 08:18, 15 Aprilie 2019
Nu aveti nevoie sa traduceti acea ...procura.
eventual in engleza
Ca oricum dati banii degeaba pe traducere. Nu intereseaza pe nimeni daca e tatal de acord cu calatoria sau nu, legea asta se aplica si e valabila pt cetatenii romani cand e vb de copilul lor minor pt calatoria in afara tarii,
Pe ei ii intereseaza sa aiba pasaport si atat.
Buna dimineata! Multumesc pentru raspunsuri,
Ne-am lamurit.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru minor Ana ils Ana ils Buna ziua ! Am si eu o nelamurire sunt rezidenta in italia impreuna cu copilul meu minor si sotul meu este in Londra pentru munca am dorii sa mergem la el in ... (vezi toată discuția)
Semnare act constitutiv de asociat strain aurica ilie aurica ilie am marea rugaminte sa fiu ajutata in urmatoarea situatie:: suntem 3 asociati la un srl si mai dorim adaugarea unui asociat strain (din alta tara). deoarece ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si pasaport copil pe nume diferite nebuna_mica2007 nebuna_mica2007 Am o fetita de cinci ani care sa nascut in Romania,tatal maltez nefiind prezent la nastere am declarat copilul pe numele meu.Dupa un process de paternitate ... (vezi toată discuția)