avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIC luna tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIC luna tata

Buna,
Cum se procedeaza cu luna de CIC a tatalui in cazul in care copilul 2 se naste la 2 luni dupa incetarea CIC pt primul copil? Trebuie sa stea inainte de terminarea CIC pt primul copil, sau poate sta pentru amandoi de-o data la finalul CIC pt copil 2?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 8 Aprilie 2019
Tatal trebuia sa intre in CCC inainte ca primul copil sa implinesaca varsta de ani ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu crestere copil 2 ani dana-stefi dana-stefi Buna ziua,am o nelamurire si v-as ruga daca doriti sa mi-o deslusiti : ma aflu in concediu de crestere copil de 2 ani,copilul nascut la inceputul lunii iulie ... (vezi toată discuția)
Persoana care inca se afla in cic si trebuie sa nasca din nou isobelbella isobelbella Buna seara am o angajata care in acest moment se afla in concediul ptr crestere si ingrijire copil, si care pana la expirarea celor 2 ani ptr care a fost ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cic Rana Rana Buna ziua, In cazul in care o mamica se intoarce mai devreme din CIC cu cateva luni inainte de implinire un an copil ( optand pt un an ) si solicita ... (vezi toată discuția)