avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa deschid o firma în străinătate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa deschid o firma în străinătate

Buna ziua ma numesc tănase ionuț vreau sa deschid o firma cu 15 angajati dar care sa muncească în străinătate mai exact in bahamas iar aici sa muncească pentru un șantier naval.vreau sa stiu cam ce acte mi-ar trebui si cam cât măr costa toate actele.
Cel mai recent răspuns: Ionuttanase126 , utilizator 22:32, 8 Aprilie 2019
Firma unde doriti s-o infiintati ?
In functie de tipul de firma, de locatia acesteia si de natura activitatii, costurile sunt diferite.
Dati va rugam detalii clare (ex. : in functie de tipul de santier naval se intrunesc de la 10 la 120 de competente cu nivele diferite de responsabilitate si acreditare).
În romania

Cornel Vasile a scris:

Vreau sa o deschid in romania dar angajati sa muncească în bahamas in șantier naval ca sablatori

Ionuttanase126 a scris:

În romania

Cornel Vasile a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma offshore - legalitate, impozite, investitii, plati raduma raduma Recent am citit despre firme offshore si am cateva intrebari: 1. Cum poti adunce banii legal in tara? 2. Este legal sa nu platesti impozit in Romania daca ... (vezi toată discuția)
Deschidere societate de plasare a fortei de munca in strainate daniel1981 daniel1981 Salut la toti ... m\'am tot uitat pe net si aici pe forum. Vreau sa imi deschid eu firma de plasare a fortei de munca in strainatate. Pe un topic asemanator ... (vezi toată discuția)
Numele unei societati stanbogdan23 stanbogdan23 Am o dilema , va rog ajutati-ma ... Vreau sa ma asociez cu un prieten sa deschid un magazin de haine intrun centru comercial. Societatea are ca domeniu de ... (vezi toată discuția)