Salut la toti ... m'am tot uitat pe net si aici pe forum. Vreau sa imi deschid eu firma de plasare a fortei de munca in strainatate. Pe un topic asemanator aici pe forum am vazut ca cineva zicea ca trebuie sa ai minim 3 ani de activitate cu firma.
E posibil sa faci o firma noua si sa primesti acreditarea daca indeplinesti conditiile legi chiar daca nu ai 3 ani de functionare?
Si ar mai fi o intrebare: Oare se poate optine acreditare de plasare a fortei de munca si pentru o Intreprindere Individuala (forma mai noua de PFA, sa zic asa)? Adica mi se pare mult mai simplu tinand cont ca nu ma prea pricep la conta imi e mai usor sa imi tin singur actele in aceasta forma de societate si sa imi angajez o secretara sa raspunda la telefon, un jurist si un psiholog. Stiu ca in acest caz trebuie sa ma limitez la un singur cod caen dar nu cred ca o sa fie asta o problema.
Juristul si psihologul trebuie sa fie angajatii firmei sau pot sa lucreze cu contract de colaborare/ prestari servicii?
Stiu ca sunt cam multe intrebari dar sper sa ma lamureasca cineva punctual.
Cum puteti intreba despre asa ceva, doar traiti in Romania, nimeni nu o sa va raspunda ca nu a auzit de asa ceva.
Pentru celelalte intrebari este bine sa mergeti la DJMPS.
Licentiat si curs
CYBORG
Buna ziua,
daca sunt licentiat in psihologie si am facut si un curs pentru someri -gratuit- care are legatura cu psihologia(reflexoterapie), voi putea apoi ... (vezi toată discuția)