avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere societate de plasare a fortei de munca in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere societate de plasare a fortei de munca in strainate

Salut la toti ... m'am tot uitat pe net si aici pe forum. Vreau sa imi deschid eu firma de plasare a fortei de munca in strainatate. Pe un topic asemanator aici pe forum am vazut ca cineva zicea ca trebuie sa ai minim 3 ani de activitate cu firma.
E posibil sa faci o firma noua si sa primesti acreditarea daca indeplinesti conditiile legi chiar daca nu ai 3 ani de functionare?
Si ar mai fi o intrebare: Oare se poate optine acreditare de plasare a fortei de munca si pentru o Intreprindere Individuala (forma mai noua de PFA, sa zic asa)? Adica mi se pare mult mai simplu tinand cont ca nu ma prea pricep la conta imi e mai usor sa imi tin singur actele in aceasta forma de societate si sa imi angajez o secretara sa raspunda la telefon, un jurist si un psiholog. Stiu ca in acest caz trebuie sa ma limitez la un singur cod caen dar nu cred ca o sa fie asta o problema.
Juristul si psihologul trebuie sa fie angajatii firmei sau pot sa lucreze cu contract de colaborare/ prestari servicii?

Stiu ca sunt cam multe intrebari dar sper sa ma lamureasca cineva punctual.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:14, 2 Februarie 2010
am uitat sa intreb. ... se da pe undeva spaga pentru acreditare? trebuie sa stiu sa includ suma in "planul de afaceri".
Multumesc mult, :))
se da pe undeva spaga pentru acreditare?

Cum puteti intreba despre asa ceva, doar traiti in Romania, nimeni nu o sa va raspunda ca nu a auzit de asa ceva.
Pentru celelalte intrebari este bine sa mergeti la DJMPS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc plasare forta de munca ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Am o dilema. Am un SRL, CAEN 7450, mai exact: Selectia si plasarea fortei de munca. Scopul meu este urmatorul: vreau sa plasez bone ... (vezi toată discuția)
Un cabinet individual de psihologie , de ex, poate sa incheie un contract de bunca cu psihologul care detne cabinetul? ecopreda ecopreda Am urmatoarea speta: Intrun contact cu finatate europeana partenerul ese un cabinet individual de psihiatrie care in baza acordului de parteneriat s-a angajat ... (vezi toată discuția)
Licentiat si curs CYBORG CYBORG Buna ziua, daca sunt licentiat in psihologie si am facut si un curs pentru someri -gratuit- care are legatura cu psihologia(reflexoterapie), voi putea apoi ... (vezi toată discuția)