avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical dupa somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical dupa somaj

Buna ziua sunt insarcinata in 3 luni si am avut o complicatie, astfel ca sunt in concediu medical. Initial am fost din august in somaj iar in februarie m-am angajat. Angajatorul stie toate aceste detalii insa pe langa concediu medical de la doctor mi-a cerut o adeverinta cu stagiul de cotizare. De unde pot lua aceasta adeverinta? In cazul in care o sa demisionez fiindca acest post ma epuizeaza fizic si psihic si imi pune sarcina in pericol, e recomandat o demisie cu preaviz sau fara. Mentionez ca am 12 luni lucrate in ultimii 2 anu anteriori nasterii copilului. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 8 Aprilie 2019
De la AJOFM solicitati eliberarea unei adeverinte in care să reiasă : cuantumul indemnizatiei de somaj, paerioada de somaj, numărul de zile de concediu medical avut in perioada somajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am? Aliz21 Aliz21 Bună ziua... Câteva zile în urma am aflat ca sunt însărcinată. Azi șeful mi-a cerut sa demisionez fără să știe situația mea. Sunt angajata din ... (vezi toată discuția)
Somaj si sarcina madalyna_kiss_21 madalyna_kiss_21 BUNA, SUNT INSARCINAT IN 22 DE SAPTAMANI SI SUNT IN SOMAJ DE 2 LUNI. SOMAJUL AR TREBUI SA-L IAU PANA PE 2 AUGUST IAR EU AR TREBUIII SA NASC DUPA 15 AUGUST. AM ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul somajului pysa pysa Buna ziua,in ultimii doi an am lucrat fara intrerupere insa din luna august am schimbat firma sunt angajata la o casa de pariuri am lucrat in cluj ,din august ... (vezi toată discuția)