avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM per det 2 luni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM per det 2 luni

Buna ziua,
Am un salariat caruia as vrea sa-i inchei un CIM per det de 2 luni. As dori sa stiu la perioada contractuala care este perioada corecta: 15.04.2019-15.06.2019 sau 15.04.2019-14.06.2019.
Multumesc anticipat?
Cel mai recent răspuns: Anishor12 , utilizator 10:23, 9 Aprilie 2019
Perioada contractuala corecta: 15.04.2019-15.06.2019
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare perioada determinata - prelungire contract padicam padicam Am angajat un baiat pe o functie pe o per det de o luna,apoi am schimbat functia si pt o alta per det tot de o luna.Acum tre sa prelungesc cim,dar vreau tot pt ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata - perioada nedeterminata baandreea baandreea Buna ziua. Care sunt din punct de vedere legal solutiile dupa ce o persoana incadrata pe perioada determinata a implinit cele 36 de luni conform Codului ... (vezi toată discuția)
Cim pe per. det.- de cate ori pot prelungi? hgabi hgabi Buna ziua, as dori sa va intreb de cate ori pot prelungi in CIM incheiat pe perioada determinata, conform noilor modificari ale Codului Muncii? Caz concret: ... (vezi toată discuția)