avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neprezentare proces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neprezentare proces

Bună seara. Am primit plic acasă pe numele fetei care este plecatâ în altă țară ,ca pirit pentru divort; ea nu poate să vină, pot să merg în locul ei pentru că eu am primit plicul? Ce se intimpla dacă nu se prezintă (nu ar bunuri împreună, nu are copii nu are nimic de impartit) ?
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2019
Salvatorul, utilizator
Buna seara,
Pai nu aveti nicio calitate legala.
Daca nu are nimic de pierdut, de ce nu transmite un inscris prin care sa arate ca este deacord cu desfacerea casatoriei si gata.
Il trimite recomandata cu confirmare de primire la instanta si gata.
De acord, trimite la dosar un inscris...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare divorț Salvatorul Salvatorul A venit citație pe numele fetei ca pirit, ea este plecatâ din țară și nu poate sâ se prezinte. Nu are copii nu are partajare. Ce se poate intimpla dacă ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord sorinel11 sorinel11 Buna ziua,am introdus divort sotiei mele si am primit acasa o instiintare sa depun la dosar inscrisuri si marori.Mentionez ca fasta este deacord cu divortul si ... (vezi toată discuția)
Divort AdrianaIrimia AdrianaIrimia Buna ziua, Sotul meu este plecat in Anglia din ianuarie, nu ne mai intelegem si am hotarat sa divortam dar el nu poate sa se prezinte. Nu avem copiii si nici ... (vezi toată discuția)