avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zilieri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zilieri

Pensionarii pot lucra ca zilieri?Toate felurile de pensie?La termen,anticipată, de boală, de urmaș?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:27, 10 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensionarii la limita de varsta, cei pensionati anticipat , de urmas pot lucra ca zilieri ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare rusualexandra rusualexandra O persoana care a iesit la pensie pe caz de boala sau a iesit la pensie anticipat se poate angaja la o societate privata. Eu stiu ca nu dar nu am gasit in ... (vezi toată discuția)
Prelungirea activitatii dupa varsta de pensionare. TeodorMar TeodorMar Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si as avea mare nevoie de un sfat din partea cuiva care sa aibe cunostinte juridice. De la varsta de 25 de ani, lucrez ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas georgeta oancea georgeta oancea tatal meu a decedat inainte de varsta limita de pensionare, la deces era pensionat medical. Mama a beneficiat de pensie de urmas calculata/raportata la pensia ... (vezi toată discuția)